Business coaching in Zuid Kennemerland

Geef je bedrijf een boost: met een businesscoach de natuur in

De markt wordt overspoeld met zelfbenoemde “business coaches”. Sommigen zijn geweldig, anderen niet zozeer. Eén ding dat het mogelijk maakt dat zoveel ineffectieve coaches steeds weer klanten krijgen is dat de term “business coach” zelf zo vaag is. Het is niet noodzakelijkerwijs dat we overspoeld worden door oplichters (hoewel er zeker wel enkele zijn), maar het is dat veel van de best bedoelde coaches er oprecht van overtuigd zijn dat ze elke ondernemer, in elke sector, kunnen helpen met elk probleem. In werkelijkheid is dat verre van waar. Toch zijn er ook business coaches die het goed aanpakken. Het prachtige park helpt ze daar een handje bij. Business coach Pieter de Vries neemt jou en je management team mee voor een geweldige wandeltocht onder begeleiding van een van onze boswachters.

Dat er zoveel zelfbenoemde business coaches zijn levert
problemen op voor ondernemers die behoefte hebben aan serieuze coaching, maar
het maakt het ook lastig voor de coaches zelf. Als de behoeften van de klant en
de dienstverlening van de coaches niet op elkaar zijn afgestemd, zoals vaak het
geval is in de hele sector, dan is er sprake van een mismatch tussen de
behoeften van de klant en de dienstverlening van de coaches. Pieter de Vries is
een business coach met jarenlange zakelijke ervaring. Hij heeft zelf aan het
stuur gestaan van enkele grote ondernemingen om vervolgens de overstap te maken
naar het begeleiden van ondernemingen. Met zijn nieuwe coachingtraject neemt hij
je mee voor een persoonlijke wandeling door de natuur.

Naast dat hij veel aandacht voor de persoon heeft, heeft hij heel veel aandacht voor de structuur en processen binnen het bedrijf. Zo is hij in staat de punten die jou en je bedrijf in de weg staan om te groeien, op te lossen door de mensen vanuit hunzelf de juiste kant op te begeleiden. Daarom is de term “business coach” ook te beperkend voor hem. Hij kan je daarnaast ook namelijk helpen strategische besluiten te nemen die met je bedrijf te maken hebben. Wil je bijvoorbeeld groeien door nieuwe vestigingen te openen? Hij en zijn team adviseren en begeleiden je over de te nemen obstakels. Wil je het bedrijf verkopen? Ook dan helpt hij je samen met een zeer ervaren en deskundig juridisch team door dit hele traject. Van het vinden van een geschikte koper tot het bepalen van de juiste prijs. Of zit je met een persoonlijk probleem? Zit er bijvoorbeeld iets niet goed binnen je relatie of wil je een betere balans tussen werk en privé? Als persoonlijke coach helpt hij je bij al dit soort kwesties.

Studies hebben aangetoond dat mensen die meer tijd in een
natuurlijke omgeving doorbrengen, lagere niveaus van het stresshormoon cortisol
hebben. Daarnaast bevordert het je geheugen, zowel lange als korte termijn en
helpt het je beter te concentreren. Dit in combinatie met een goed plan en de
juiste business coach, zorgen ervoor dat jij, je bedrijf en jouw mensen vooruit
kunnen.

Verder lezen
Zuid kennemerland

Parken steeds populairder bij buitenlandse toeristen

Rapporten over de snelle groei van natuurtoerisme en -recreatie dragen in belangrijke mate bij aan de economische argumenten voor het behoud van de biodiversiteit, maar lijken in brede kring in tegenspraak met de bezorgdheid dat mensen steeds meer geïsoleerd raken van de natuur. Deze schijnbare paradox is benadrukt door een recente studie waaruit blijkt dat het aantal bezoeken aan natuurgebieden in de Verenigde Staten en Japan de afgelopen twee decennia per hoofd van de bevolking is afgenomen. Deze resultaten zijn aangehaald als bewijs van “een fundamentele en alomtegenwoordige verschuiving van natuurrecreatie” – maar hoe wijdverbreid is dit fenomeen? We pakken deze vraag aan door te kijken naar temporele trends in bezoekersaantallen van 280 beschermde gebieden (PAs) uit 20 landen. Deze meer geografisch representatieve dataset laat zien dat het aantal PA-bezoeken (gemeten als totaal of per hoofd van de bevolking) inderdaad afneemt in de Verenigde Staten en Japan, maar over het algemeen elders toeneemt. Het totale aantal bezoeken neemt toe in 15 van de 20 landen waarvoor we gegevens zouden kunnen krijgen, waarbij het mediane nationale veranderingspercentage niet gerelateerd is aan de nationale bevolkingsgroei, maar negatief samenhangt met welvaart. De redenen voor deze omkering van de groei in de rijkste landen zijn moeilijk vast te stellen aan de hand van bestaande gegevens, maar het patroon wordt weerspiegeld door trends in de internationale toeristenstromen als geheel en wordt dus niet noodzakelijkerwijs veroorzaakt door onvrede met de natuur. Ongeacht de verklaring is het duidelijk dat het natuurtoerisme in sommige landen, ondanks een belangrijke achteruitgang, nog lang niet overal afneemt en nog steeds een aanzienlijk potentieel heeft om zowel middelen te genereren voor natuurbehoud als om de houding van mensen ten opzichte van het milieu te beïnvloeden.
Natuurmonumenten ziet dit niet als bedreiging maar als kans voor de talrijke natuurparken in Nederland.

Verder lezen
Katie Curhan

Een corporate retreat in de natuur

Net als een goed gestructureerde minivakantie, stelt een bedrijfslocatie in de natuur medewerkers in staat hun enthousiasme voor het werk te hernieuwen en teamobligaties op te bouwen. In een verschuiving van de overdadige uitvoerende reizen uit het verleden, kiezen de beste bedrijven van vandaag voor off-sites op unieke retreatlocaties die meer steek houden voor hun bedrijfsresultaten – en de tevredenheid van hun team.
Technische giganten zoals Google en Uber en gerenommeerde instellingen zoals JP Morgan en Nestle maken vaak gebruik van off-sites om een ​​gezond personeelsbestand te behouden. Naast lofts hebben we een groeiende trend gezien van topbedrijven die retreat-locaties zoals privéwoningen en landgoederen prefereren. Meer dan alleen een verademing, bedrijfslocaties in de natuur maximaliseren de langetermijnresultaten van de tijd die een team niet op kantoor heeft.
Volgens Stanford Professor Dr. Katie Curhan, Ed.D, zijn er aanwijzingen dat alleen al het contact met de natuur het welzijn en de productiviteit van een medewerker op kantoor kan verbeteren. Sommige van de gedocumenteerde voordelen die samenhangen met de natuur kunnen zelfs direct van toepassing zijn op het personeel, waaronder minder stress en betere cognitieve prestaties.
“Talrijke studies suggereren dat activiteiten in natuurlijke omgevingen of blootstelling aan natuurlijke kenmerken belangrijke stressverminderende en herstellende effecten hebben. Een andere studie vond dat na het ervaren van mentale stress (bijv. De voltooiing van een veeleisende cognitieve taak zoals een echt moeilijk wiskundeprobleem), deelnemers die veertig minuten liepen in een stedelijk gebied met veel bomen en andere vegetatie meer positieve emoties rapporteerden en beter presteerden op daaropvolgende cognitieve taken dan deelnemers die in een aangename stedelijke omgeving zonder groen liepen. “(Dr. Katie Curhan, Ed.D, The Power of Nature)
De resultaten zijn zo verbazingwekkend dat sommige bedrijven zelfs de nodige dingen gaan doen om hun eigen retraites te hosten. Een artikel in Wall Street Journal laat zien hoe ex-executive Ed Kozel regelmatig retraites organiseert op zijn privélandgoed in Sonoma County. De afgelegen, mooie en rustige locatie dient om “mensen uit de ratrace te halen en naar een gebied te gaan waar ze zich off-site kunnen concentreren op teambuilding en strategie.”

Verder lezen
Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen in de natuur

Als u denkt dat u, misschien met het beoefenen van een zekere extra stoelen in de plaats daarvan, of een benauwde ruimte zonder dat u binnen in de volgende uren uren zult worden rondgeleid. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn dat het er echt uitziet, er zijn altijd grote voordelen die komen met het verwisselen van uw vergadering in de natuuromgeving. Of je nu wilt investeren in het eigenlijke gebruik van je kantoor, of misschien zit je in het restaurant, je zult verbaasd staan ​​over het feit dat een ander altijd voor je doet. De aanwezigheid van een verbinding met de natuur en de natuur kan het denken en het denken van je rechtssysteem stimuleren zo schrijft het gerenomeerde Entrepreneur.com.
De sit-down-vergadering kan een fundamenteel onderdeel zijn van hoe u ervoor zorgt dat de dingen worden opgelost, maar u kunt ook aangeven of dit uw ontwerp echt interessant vindt. Het menselijk lichaam doet een beetje van het meest nadenken bij het denken. Na het nemen van een geheel nieuw besluit, kan nadenkend ook vrijwel altijd creativiteit en hulp doen, waarbij alle mensen krijgen ongekend goed, onderzoek laat zien.
Meeting in Nature Settings verbetert de communicatie
Het denken aan externe pauzes verschuift de barrières tot een goed einde en rechtvaardig. Uw werknemers kunnen hun onderdelen vinden in een grotere hoeveelheid en waarschijnlijk dan wanneer ze in de buurt van een grote tabel komen te liggen. Terwijl tegelijkertijd, afhankelijk vaker meer en in overeenstemming met hun omgeving, maken het vooral om te zeggen wat ze denken en voelen. Jeff, de CEO van LInnkedin, ontdekte dat met interessante dingen, de dingen zijn meer waarschijnlijk van te voren, omdat de twee waarschijnlijk niet altijd met minimaal geminimaliseerde daden worden gemaakt.
Natuur Verhoog de energieniveaus
Veel office-ervaring ervaar de 2:00 р.m. ѕlumр. Ik ken het uit mijn eigen ervaring als een financiële kantoormedewerker. Deze steeds nieuwe tijd van de dag komt zelf voor verschillende oorzaken en is niet meer weg te denken. Het maken van uw buiten van het andere en het hebben van elke keer rond is een stimulerende enorm. De meesten van hen, begin en pas echt vernieuwen hun energie en het herstel van het denkbeeld te faken.
Walking Meetings for His Bodies
Na ongeveer een paar uur later tijdens het bedrijf is gevonden om te zien hoe vanzelfsprekend is, blies en blote druk. Als u uw lichaam buiten laat staan ​​en als u in de natuur bent, helpt dit om iets te doen aan hun dagen. Dit is echter vaak dat hun verhaal en misschien nog veel meer.

Verder lezen