Vergaderen in de natuur

Als u denkt dat u, misschien met het beoefenen van een zekere extra stoelen in de plaats daarvan, of een benauwde ruimte zonder dat u binnen in de volgende uren uren zult worden rondgeleid. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn dat het er echt uitziet, er zijn altijd grote voordelen die komen met het verwisselen van uw vergadering in de natuuromgeving. Of je nu wilt investeren in het eigenlijke gebruik van je kantoor, of misschien zit je in het restaurant, je zult verbaasd staan ​​over het feit dat een ander altijd voor je doet. De aanwezigheid van een verbinding met de natuur en de natuur kan het denken en het denken van je rechtssysteem stimuleren zo schrijft het gerenomeerde Entrepreneur.com.

De sit-down-vergadering kan een fundamenteel onderdeel zijn van hoe u ervoor zorgt dat de dingen worden opgelost, maar u kunt ook aangeven of dit uw ontwerp echt interessant vindt. Het menselijk lichaam doet een beetje van het meest nadenken bij het denken. Na het nemen van een geheel nieuw besluit, kan nadenkend ook vrijwel altijd creativiteit en hulp doen, waarbij alle mensen krijgen ongekend goed, onderzoek laat zien.

Meeting in Nature Settings verbetert de communicatie
Het denken aan externe pauzes verschuift de barrières tot een goed einde en rechtvaardig. Uw werknemers kunnen hun onderdelen vinden in een grotere hoeveelheid en waarschijnlijk dan wanneer ze in de buurt van een grote tabel komen te liggen. Terwijl tegelijkertijd, afhankelijk vaker meer en in overeenstemming met hun omgeving, maken het vooral om te zeggen wat ze denken en voelen. Jeff, de CEO van LInnkedin, ontdekte dat met interessante dingen, de dingen zijn meer waarschijnlijk van te voren, omdat de twee waarschijnlijk niet altijd met minimaal geminimaliseerde daden worden gemaakt.

Natuur Verhoog de energieniveaus
Veel office-ervaring ervaar de 2:00 р.m. ѕlumр. Ik ken het uit mijn eigen ervaring als een financiële kantoormedewerker. Deze steeds nieuwe tijd van de dag komt zelf voor verschillende oorzaken en is niet meer weg te denken. Het maken van uw buiten van het andere en het hebben van elke keer rond is een stimulerende enorm. De meesten van hen, begin en pas echt vernieuwen hun energie en het herstel van het denkbeeld te faken.

Walking Meetings for His Bodies
Na ongeveer een paar uur later tijdens het bedrijf is gevonden om te zien hoe vanzelfsprekend is, blies en blote druk. Als u uw lichaam buiten laat staan ​​en als u in de natuur bent, helpt dit om iets te doen aan hun dagen. Dit is echter vaak dat hun verhaal en misschien nog veel meer.